Sovrumsmöbler

Billiga
Kontinentalsängar

Många anser att bland det skönaste som finns är att sova på ett lager av olika madrasser. Man kan kombinera och justera precis som man själv önskar. Om det är en dubbelsäng behöver man inte ha exakt likadana sidor, utan var och en kan få det så hårt eller mjukt som de önskar. Detta är troligtvis en av anledningarna till varför kontinentalsängar är på modet, de skapar en mer personlig sovstund.


Billiga kontinentalsängar kommer i många olika storlekar och utföranden. Det är inte alltid alla som har två separata madrasser längst ner, utan en del har tre olika madrasser uppepå varandra. Detta ger ofta en mycket lyxig och skön känsla när man lägger sig ner på sängen. Alla de olika lagren balanserar varandra väl och bidrar mycket till komfort och välbefinande.


Hos Furniturebox hittar man flera billiga kontinentalsängar, de har ett mycket stort urval och alltid fri frakt på allt. Detta är verkligen sängar som är tänkta för att inte bara sova i dem, men även läsa eller se på TV. Ett komplett paket för total relax helt enkelt, det är nästan bättre än att gå till ett spa. När underhållningen är över så glider man bara ner för att slappna av eller sova.

Billiga kontinentalsängar fyndar du online

Dags för en ny och billig kontinentalsäng? Köp kontinentalsängar billigt och med fri frakt på Furniturebox

Se hela sortimentet av billiga kontinentalsängar
Furniturebox