Sovrumsmöbler

Billiga Sängar

Till att börja med brukar man välja vilken storlek man vill ha på sängen. Ofta handlar det egentligen inte om vad man önskar, utan i stället vad man har plats med. Om man ska få in sängbord, byrå och kanske en stol i sovrummet så finns det inte alltid rum för en enorm säng utan man får nöja sig med ett vanligt format. Faktum är att det finns mycket mer att välja på om man satsar på en normal säng, och de är inte alls så smala när det kommer till kritan.


Furniturebox är en mycket bra nätbutik för billiga sängar. Det finns otroligt mycket att välja på - allt från billiga kontinentalsängar och ramsängar till enkla sänggavlar och våningssängar. Priserna är mycket rimliga och man kan göra riktigt fina fynd här. Men något som gör det hela ännu bättre är att de erbjuder fri frakt. Var man än bor i landet så kör de hem sängen till en. Om man beräknar kostnaden för att hyra ett släp och hämta hem det hela själv så förstår man vilket fynd det är. För att inte tala om allt jobb det är att transportera en stor och tung säng, mycket bättre att få den hem till dörren.


Vissa sängar har förvaringsmöjligheter under madrassen, det kan vara en bra idé när man har ett litet sovrum och kanske inte så mycket plats för stora garderober. Eller så kan man skaffa en billig säng och kombinera den med en trevlig sänggavel. Det gäller att behålla sin personliga stil och känsla, samtidigt som man gärna kan ta fram sin fantasi en smula. Att matcha och kombinera olika delar av ett rum  för att sedan se det harmoniska resultatet ger en stor känsla av tillfredställelse. Med en bra och billig säng, snygga sköna kuddar och överkast, samt en passande belysning så kommer man att kunna sova riktigt gott.

Billig säng från Furniturebox

Billiga Kontinentalsängar

Billiga Våningssängar

Billiga Kontinentalsängar Billiga Våningssängar

På jakt efter en billig säng? På Furniturebox.se hittar du alltid
flera bra erbjudanden på billiga sängar och sängtillbehör

Mer billiga
sängar online

Se alla sängar som finns att köpa hos Furniturebox
Furniturebox

Bland det viktigaste man kan köpa till hemmet är en bra säng. Man sover ofta minst en tredjedel av sitt liv, så det gäller att satsa på något riktigt bra. Som tur är finns det idag flera billiga sängar som också är bra, så man behöver inte oroa sig om man inte har råd med de dyraste. Det allra bästa är att titta online, utbudet är mycket stort och varierat. Man kan vanligtvis få tag på en bra säng till ett lågt pris som verkligen passar in i sovrummet. De flesta tycker om att lägga ner lite möda på just detta rummet, att skapa en mysig stämning som bidrar till god sömn och vila.

Furniturebox - en mycket bra butik att besöka för alla som letar billiga sängar

Besök Furniturebox
Furniturebox Billig kontinentalsäng i svart tyg Billig sänggavel Billig kontinentalsäng Billig barnsäng