Sovrumsmöbler

Billiga
Våningssängar

Ibland vill man få plats med flera personer på en liten yta, och då är billiga våningssängar helt klart det bästa valet. Om man ofta har barn och barnbarn på besök så kan det bli ganska många själar på en gång. Samtidigt vill man ju inte säga nej bara för att man inte har plats. Det är ju så trevligt att kunna samla hela familjen på en och samma gång och riktigt umgås med varandra.


Hos Furniturebox finns det flera billiga våningssängar, man har en hel del att välja på här. De flesta är gjorda i trä och mycket stadiga. Många använder dem i barnkammaren, så att barnen har plats för att leka på golvet. På vissa modeller är den undre sängen något bredare, helt perfekt om en liten kompis vill sova över eller om man vill använda den som krypin för sagostunden.


Sedan finns det billiga våningssängar med tre lager (så kallade 3-våningssängar) - här gäller det att ha högt i tak. Men poängen är att man inte behöver så mycket golvyta för att kunna få plats med alla, det är verkligen praktiskt med våningssängar. Eftersom stegen antingen sitter på fotändan eller långsidan av sängen så kan man verkligen utnyttja de utrymmen man har.

Billiga våningssängar fyndar du på nätet

På jakt efter en bra och billig våningssäng? På Furniturebox.se
kan du köpa våningssängar billigt och med fri frakt

Se hela sortimentet av billiga våningssängar
Furniturebox