Sovrumsmöbler

Kontinentalsängar

En av fördelarna med en kontinentalsäng är att personens vikt fördelas på ett unikt sätt, tack vare kombinationen av madrasser. Ofta märker man inte skillnaden förrän efter några nätter, men då undrar man varför man väntat så länge på att köpa en liknande säng. Därför väljer en del att köpa en säng med garanti, så man har möjlighet att byta om den inte känns bra. Många har problem med ryggen, så man måste kunna ligga bra.


Genom att lägga en bäddmadrass högst upp kan man få en riktigt lyxig känsla med kontinentalsängen. Sängen kan bli ganska hög, eftersom man då har tre lager av madrasser. Många dekorerar med en sängkappa runt omkring, vilket ger ett mycket elegant utseende. Den mellersta madrassen är egentligen den som avgör hur hård eller mjuk sängen kommer att vara. Ibland är den gjord av skum eller latex, såvida man inte väljer en gjord av pocketresår eller vanlig resår.


Det viktiga är att man får en skön säng, det är väldigt viktigt att kunna sova ordentligt. Storleken på sängen kan också variera. Har man fina lakan i en viss storlek kanske man vill hålla sig till den. Andra vill passa på och få en riktigt bred säng där hela familjen får plats. Alla har sina egna önskemål, därför passar inte en säng till alla. Med en kontinentalsäng är det lättare att anpassa sängen till individen eftersom det handlar om flera än en komponent.


Många tycker om det faktum att den översta madrassen på kontinentalsängar är i ett stycke. Inga hårda skarvar som stör, speciellt om man brukar sova ensam i sängen ibland och vill kunna breda ut sig över hela ytan. De är snygga, och man kan hitta riktigt bra priser på dem, speciellt online. Här har man verkligen vardagslyx på sitt bästa. Med tanke på hur stor tid av sitt liv man tillbringar i sovrummet så förstår man varför sängen är hemmets viktigaste möbel. En snygg, bekväm säng pryder verkligen sin plats.

Kontinentalsäng från Sleepo

På jakt efter en ny kontinentalsäng? På Furniturebox.se hittar du
ett stort sortiment av snygga och prisvärda kontinentalsängar

Se alla sängar som finns att köpa hos Furniturebox
Furniturebox

På sista tiden har man hört ganska mycket om kontinentalsängar. De för med sig minnen av sol och semester för många, eftersom de länge funnits i andra länder. I princip är det en säng med två madrasser, som ger en speciell svikt när man lägger sig i dem. Längst ner har man en bottenresårmadrass, den är ofta i två olika delar på dubbelsängar. Uppepå finns en annan madrass, som däremot är i ett stort stycke.

Furniturebox - en mycket bra butik att besöka för alla som letar kontinentalsängar

Besök Furniturebox
Furniturebox Kontinentalsäng med lyxiga mjuka bäddmadrasser