Sovrumsmöbler

Köpa säng online

Det finns många olika sorters sängar att välja mellan, speciellt om man ser sig om lite på nätet. Inte bara hårda eller mjuka sängar, som kan vara nog så viktigt. Men idag finns det kontinentalsängar, till exempel, som är en kombination av två madrasser. En bottenresårmadrass och en annan resårmadrass uppepå. Detta skapar en alldeles speciell känsla när man går och lägger sig.


En del par tycker om att ha en dubbelsäng med två olika madrasser. Då kan man hålla sig på sin egen sida, skarven fungerar som en gräns. Med en bäddmadrass känns det ändå mjukt och skönt. Andra föredrar när den översta madrassen är i ett stycke, som på kontinentalsängar. Det viktiga är att man kan sova skönt. Det finns också sängar där varje person har sin egen sorts madrass, hård eller mjuk, som man sedan kombinerat i en enda stor madrass.


Egentligen säger de visa att man bara ska använda sängen till att sova, men det är många som tycker om att ligga och se på TV eller läsa i sängen. Då kan man behöva en ordentlig sänggavel, så att man kan sitta och luta sig mot den. En bra säng klarar av även detta, vissa har till och med ett nackstöd som sitter fast på gaveln. Eller så brukar sängen vara full av barn varje söndagsmorgon, så man behöver en säng som är extra bred. Annars brukar pappa hamna på golvet, och där sover man inte lika bra. Med andra ord är sängen en möbel som används flitigt, och till mer än bara sova.


Även om kontinentalsängar har vuxit otroligt mycket i popularitet de senaste åren, så finns det också flera andra bra alternativ. Ramsängar, ställbara sängar, sängar med förvaringsmöjligheter, och så vidare. För barn finns det också många fina alternativ, från vaggan och uppåt. De har också behov av en bra säng, när man växer behöver man sin sömn. Med andra ord bör man välja noga för hela familjen, så att alla verkligen får en säng som är bekväm.

Ställbara sängar från Sleepo

Våningssängar

Kontinentalsängar

Barnsängar

Kontinentalsängar Barnsängar Våningssängar

Loftsängar

Loftsängar

På jakt efter en ny säng till ett bra pris? På Furniturebox hittar
du alltid flera otroligt bra erbjudanden på sängar

Köpguide: Få hjälp &
inspiration i våra guider

En av de absolut viktigaste möblerna man kan ha i huset är en bra säng. Om man sover gott på natten, så orkar man med det mesta som kommer ens väg. Därför ska man välja noga innan man köper en säng, och fundera på vilken som passar ens vanor och kroppsbyggnad bäst. Man bör också välja bäddmaddrass lika noga, som ett komplement till sängen. Med sängen som bas kan man skapa sin egen lilla oas i sovrummet, en omgivning som främjar vila och god sömn.

Furnituebox - en mycket bra butik att besöka när man letar sköna sängar till låga priser

Kontinentalsäng med sänggavel
Se alla sängar som finns att köpa hos Furniturebox
Besök Furniturebox
Furniturebox Furniturebox Lyxig kontinentalsäng i grått tyg Barnsäng i form av en buss Dagbädd i massiv furu med förvaring