Sovrumsmöbler

Sänggavlar

Vissa sängar blir väldigt stora om man köper dem med hela ramen runt omkring, och har man begränsat med utrymme i sovrummet så kan det bli allt för trångt. Eller så har man en riktigt skön säng, men själva gaveln är för liten. Många tycker om att sitta i sängen och se på TV, till exempel, eller läsa en bok. En sänggavel skyddar också väggen bakom mot smuts och slitage. På nätet finns det flera fina sorter att välja mellan, man kommer helt säkert att hitta en som passar perfekt.


För många är sovrummet en privat plats, där man gärna pyntar med lite personligare saker. En sänggavel som har hyllor kan vara en bra plats att ställa upp fotografier och prydnadsföremål som betyder något alldeles speciellt. Andra har små hyllor på sidan av gaveln, så man kan förvara väckarklocka eller böcker där. Allt beror på vilken stil man har i sovrummet, och vad man tycker är fint.


Sänggavlar kan fås i olika material. Trä är populärt, det är både snyggt och lätt att hålla rent. Man kan få dem i flera olika färger, för att verkligen passa in. En del föredrar vadderade gavlar, som är mjuka och sköna när man lutar sig mot dem. Om man brukar sitta och läsa eller göra annat i sängen kan man välja en variant med huvudstöd, eller små kuddar som hänger från sänggaveln. Trots att är sängen en plats där man gör så mycket mer än bara sova.


Många tror att en bra säng, tillsammans med en snygg sänggavel alltid kostar skjortan, men det finns idag många billiga alternativ som är mycket bra. Att handla online är ett bra alternativ, eftersom totalkostnaden ofta blir mycket lägre. Man kan få en fin säng som ser lyxig ut, till ett riktigt rimligt pris. Det här är ett utmärkt sätt att förnya och uppgradera sovrummet, samt göra det extra mysigt att sitta i sängen.

Sänggavel i mörkt tyg

På jakt efter en ny sänggavel? Du hittar ett fantastiskt sortiment av snygga och mycket prisvärda sänggavlar hos Furniturebox

Se alla sänggavlar som finns att köpa hos Furniturebox

En riktigt skön säng är viktigt att ha, man tillbringar ofta den mesta tiden i hemmet med att sova. Har man äntligen hittat en säng som passar bra, vill man hålla sig till den. Men man kan förnya sig, och också göra sängen ännu skönare, genom att lägga till en sänggavel. Här kan man markera sovrummets stil, och bygga på det tema man redan har valt. Färger och material är viktiga, och man vill skapa harmoni.

Furnituebox - en mycket bra butik att besöka när man letar

sänggavlar till låga priser

Besök Furniturebox
Furniturebox Sänggavel i svart tyg Sänggavel i mörkt tyg